logo
paas archief

KOMENDE EVENEMENTEN


NU OP TAP / NOW ON DRAUGHT / A LA PRESSION / AUF FASS:
tekst
VICARIS TRIPEL (Brouwerij Dilewyns, Dendermonde)
Vicaris Tripel, het 1e bier van Brouwerij Dilewyns, is een zacht bier met een fruitige toets. Het bier is niet uitgesproken bitter en niet overdreven zoet, waardoor het zeer toegankelijk is voor zowel de geoefende als de niet-geoefende bierliefhebber. De heerlijke afdronk is het resultaat van een rijke hop- en moutsmaak. Vicaris Tripel is gebrouwen met 1 soort mout en zonder kruiden.
Alcohol: 8.5%.tekst
MAXIMUS ARCTICUS (Brouwerij Maximus, Utrecht)
Arcticus is een oranjekleurige winter-ale. De Arcticus is ongefilterd, fris en kruidig...
Alcohol: 8.0%.tekst
KASTEEL CHOCOLATE QUAD (Brouwerij Van Honsebrouck, Ingelmunster)
Kasteel Chocolate Quad is een typisch seizoenbier dat opvalt door de aroma’s en smaken van geroosterde mout, karamel, koffie en chocolade en de verwarmende alcohol in de afdronk waarin ook de bitterzoete toetsen van marsepein door zinderen.
Alcohol: 11.0%.tekst
MAALLUST 1818 (Brouwerij Maallust, Veenhuizen)
Maallust 1818 is een quadrupel, vol van body, moutig, krachtig en flink hoppig met tonen van peer en zwarte bessen. Alleen in de winter verkrijgbaar en in kleine oplage gebrouwen!
Alcohol: 10.0%.

FLESBIER(EN) VAN DEZE WEEK / BOTTLE(S) OF THIS WEEK:
tekst
BROOKLYN IPA (Brooklyn Brewery, New York)
Brooklyn IPA is traditioneel ge-dryhopped bier met het aroma van hop, citroengras, dennenappel en citrustonen. Het heeft een fijn hopeinde in de nasmaak.
Alcohol: 6.9%.tekst
NU EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR IN DE PAAS!
BRAND INDIA PALE ALE
Brand IPA is het winnende bier van de Bierbrouwwedstrijd 2014. Het bier kenmerkt zich door een fruitig en citrusachtig karakter. Aromatisch hoppig met een zachte bitterheid. In januari is Brand IPA exclusief verkrijgbaar in de Brand Proeflokalen.
Alcohol: 7.0%.tekst
ANDERSON VALLEY WINTER SOLSTICE (Anderson Valley Brewing Company, Boonville, Californië)
De waargenomen zoetheid in de geur, blijft ook evenwichtig aanwezig in de smaak. Het nette koolzuur zorgt voor frisheid en balans. Daarnaast heeft het bier body door geroosterde mout en subtiele bitters die je ook kunt aantreffen in sterke thee. Winter Solstice betekent 'de kortste dag van het jaar'', maar van dit bier ga je op meerdere dagen van het jaar genieten. De kleur van het bier is prachtig licht bruin/oranje, maar 's avonds bij het licht verandert dit bij elke beweging. Het heeft een stevige créme schuimkraag.
Alcohol: 6.9%.


VERWACHT OP TAP JANUARI:
EXPECTED ON DRAUGHT JANUARY:tekst
VICARIS QUINTO (Brouwerij Dilewyns, Dendermonde)
Quinto of “vijfde” in het Italiaans verwijst naar het vijfde Vicarisbier, het alcoholpercentage en de Italiaanse brouwinstallatie.
Vicaris Quinto is een goudblond bier van hoge gisting met hergisting op fles en vat. Doordat het gebaseerd is op het recept van Vicaris Tripel neemt het haar zachtheid en toegankelijkheid over. Het bier bevat een rijk aroma en een romige schuimkraag. Kortom een smaakvolle doordrinker! Bovendien is de Quinto 100% natuurlijk gebrouwen, ongefilterd en niet gepasteuriseerd.
Alcohol: 5.0%.tekst
ZEEZUIPER (Scheldebrouwerij, Meer)
In deze goudblonde en moutige tripel komen uiteenlopende smaken in harmonie bijeen en doen dit bier tot grote hoogte stijgen. Fris droog tot licht zoet, met subtiele tonen koriander, de geur van geel fruit en een uitgebalanceerde hopbitterheid zoals het een echte tripel betaamt.
Alcohol: 8.0%.
VERWACHTE "FLESBIEREN VAN DE WEEK":
tekst ANCHOR BIG LEAF (Anchor Brewing, San Francisco)
Anchor Big Leaf is een uitgebalanceerde Amerikaanse Red Ale. Het is moutig en heeft een koperen kleur door een combinatie van twee caramelmouten, een bleke moutsoort en een beetje maple syrup. Verder wordt er Nelson Sauvin en Citra in verwerkt en voor de dry-hopping Cascade.
Alcohol: 6.0%.tekst
LE FORT BRUIN (Brouwerij Bockor, Bellegem)
Le Fort heeft een kastanjebruine kleur, met en lichtbruine, compact en romig schuim. LeFort heeft een zachte en ronde smaak met een lichte moutbitterheid. Er zijn fruitige tonen in verwerkt van banaan, donker fruit en rozijnen.
Alcohol: 8.5%.tekst
DIRTY KATARINA (Two Chefs Brewing, Amsterdam)
Ga lekker zitten, neem een glas en schenk deze Imperial Russian Stout in. Het is een diepdonker, "geroosterd" bier om de dag eens fijn mee te eindigen!
Alcohol: 10.5%.tekst
SAENSE STOUT (Brouwerij Breugem, Zaandijk)
Saense Stout is een donker en volmoutig bier met een sterk gebrande
en geroosterde smaak. Dit bier mixt een fruitige met een aardse smaak,
met een volle en ronde afdronk, welke lichtjes blijft hangen in de mond.
Alcohol: 7.4%.tekst
SAENSE IPA (Brouwerij Breugem, Zaandijk)
Seanse IPA een mooi gehopt bier dat zich kenmerkt door zijn
hoppigheid en een fruitig aroma. De IPA bieren zijn erg populair onder de echte biergenieters. Eigenwijs en zelf een beetje koppig te noemen, kortom echt Zaans zou je zeggen.
Alcohol: 6.2%.

OPENINGSTIJDEN IN DE WINTER( 1 november - 1 april)
Maandag t/m donderdag: 16.00 - 01.00 uur
Vrijdag: 16.00 - 01.30 uur
Zaterdag: 15.00 - 01.30 uur
Zondag: 15.00 - 01.00 uur

WIJN VAN DE MAAND AUGUSTUS / SEPTEMBER:
tekst
tekst
Iedere maand kiest Frank een van zijn favoriete wijnen uit als WIJN VAN DE MAAND.
De wijnen zijn zowel als glas of als fles te bestellen.
Puerta Adalia is een droge witte wijn uit de Rueda, Castilië-Léon, Spanje.
Deze wijn is sprankelend van kleur, met een lichtgroene tint. De geur is expressief met elementen van wit fruit (appel en peer). De smaak is geconcentreerd met een zachte aanzet en frisse zuren. Het slot wordt gekenmerkt door een licht bittertje.
Alcohol: 13.0%.

VARENDE BIERPROEVERIJEN 2015
CANAL BOAT BEER-TASTINGS 2015

De Paas organiseert varende bierproeverijen voor minimaal 8, maximaal 32 personen.
De rondvaart duurt 1½ uur. U krijgt uitleg van een gids over de historie van de Haagse grachten en zijn gebouwen. Verder krijgt U uitleg over het brouwen van bier, biertypes, het brouwproces. We zullen U 4 uitstekende bieren laten proeven en tevens krijgt U een lekker hapje bij het bier aangeboden. U kunt deze vaarten bijvoorbeeld met Uw bedrijf, familie of vriendengroep houden. Reserveringen kunt U iedere dinsdagmiddag doen via het telefoonnummer van De Paas, vraag naar Paul. Houdt U er rekening mee dat reserveringen minimaal 1 maand van tevoren moeten worden gemaakt, betalingen 1 week van tevoren! Plezier gegarandeerd...
(Druk Ctrl. R om de foto's aan de rechterkant te verversen!)
tekst


De Paas organizes canal boat beer-tastings for minimum 8, maximum 32 persons.
The round trip takes 1½ hours. Explanation by a guide of the history of The Hague's canals and buildings, explanation of the brewing process, beer-types and of course, the tasting of 4 excellent beers. A tasty snack is included. You could make reservations for your company, family or friends. Contact us every Tuesday-afternoon via our phone, ask for Paul. Mind you, reservations have to be made at least 1 month in advance, payments 1 week in advance! Guaranteed fun...
(Press Ctrl. R to refresh the images at the right side of this page!)

BIER- EN WIJNPROEVERIJEN
De Paas kan voor U bier- of wijnproeverijen organiseren, bij ons of op Uw eigen locatie!
BIERPROEVERIJEN:
In het café kunnen wij tot maximaal 14 personen een bierproeverij herbergen, dit i.v.m. de beperkte beschikbare koelruimte van het bier. Voor grotere groepen tot maximaal 25 personen hebben wij een ander arrangement. Wij stellen het echter wél op prijs dit minimaal 1 maand van tevoren kenbaar te maken. Voor bierproeverijen vraag naar Paul.
tekstteksttekstteksttekstWIJNPROEVERIJEN:
Voor wijnproeverijen geldt hetzelfde als bovenstaande, met dien verstande dat men moet vragen naar Frank!
tekstteksttekstteksttekst

adres 375614--600.jpg paas2.jpg Itala Pilsen.jpg p3.jpg 29.jpg weihenstephaner-korbinian.jpg lionoudemanvieille.jpg p10.jpg weihenstephaner-pale-ale.jpg 55d.jpg 35.jpg gd1.jpg holiday-beer.jpg b12.jpg thornbridge-trekdrop.jpg gekroond.jpg paas2bolknalrose.jpg guten-freunden.jpg Itala-Pilsen.jpg 33.jpg blanche-de-bruxelles2.jpg keepcalm.jpg 14.jpg uiltje-logo.jpg ved2.jpg