logo
paas archief

KOMENDE EVENEMENTEN


NU OP TAP / NOW ON DRAUGHT / A LA PRESSION / AUF FASS:
tekst
FLYING DOG EASY IPA (Flying Dog Brewery, Frederick, MD, USA)
Zoals de naam al zegt is dit een gemakkelijke IPA, wel lekker veel smaken als grapefruit, citrus en dennen.
Alcohol: 4.7%.
tekst
KREUZ DES SUDENS (Staatsbrauerei Weihenstephan, Freising)
Kreuz des Südens werd oorspronkelijk exclusief gebrouwen voor de Melbourne Good Beer Week 2014. Vandaar de naam, doelend op het sterrenbeeld Zuiderkruis, dat vanaf hier niet te zien is maar wel vanuit Australië. Het is een Weizenbock extra gehopt met Galaxy-hop en hybride vergist met traditionele Beierse bovengist en Bordeaux wijngist. Het resultaat is een complex tarwebok met aroma's van o.a. banaan, lychee, kruidnagel, tarwemout en een frisse hopbitterheid.
Alcohol: 6,5%.

tekst
ANCHOR SAISON SPRING ALE (Anchor Brewing, San Francisco)
Anchor Saison is gebaseerd op de Wallonische saisons, gebrouwen in het "koude seizoen" om gedronken te worden tijdens warmere periodes.
Anchor Saison Spring Ale is een traditionele Belgische saison met een Californische twist. Er worden onder andere citroengras, citroenschil en gember aan toegevoegd die zorgen voor een lekkere bite!
Alcohol: 7.2%.

tekst
HEMELS SCOTCH (Brouwerij De Hemel, Nijmegen)
Er zijn in de loop van de tijd natuurlijk diverse meningen over de smaak van Scotch geweest. De definitie van Brouwerij De Hemel is ontstaan door het proeven van allerlei bestaande varianten en uit oude bierliteratuur. Zij vinden dat Scotch staat voor een redelijk sterk, bovengistend bier. De kleur is gemiddeld door het gebruik van een mengsel van kleurmout en lichtgeroosterde mout. De hopgift is voldoende voor een zekere “bite” maar mag niet overheersen. De algemene indruk moet meer bepaald worden door de mout dan door de hop. Een zacht-moutig, hop-aromatisch, mild bitter.
Alcohol: 7.5%.

FLESBIER VAN DEZE WEEK / THIS WEEK'S BOTTLE:


tekst
ZONNESTRAAL (Brouwerij De 7de Hemel, Sevenum)
De zon stralend aan de hemel, garant voor een rijke oogst aan brouwgerst en hop. Een perfecte basis voor een Hemels bier. Ruik het typische frisse boeket van hop en fruitige bloesem. Proef de volle smaak van mout en geniet van dit prachtige stukje natuur.
Alcohol: 6.5%.
TIJDELIJKE FLESBIEREN / TEMPORARY BOTTLED BEERS:tekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekstWEEK VAN HET NEDERLANDSE BIER TAP:
WEEK OF THE DUTCH BEER ON DRAUGHT:


tekst

tekst
tekst

tekst

tekst


tekst
tekstteksttekstteksttekst

tekstVERWACHTE FLESBIEREN WEEK VAN HET NEDERLANDSE BIER:


tekst
ABDIJ DONKER


tekst
IPA


tekst
LENTEBIER

tekst
STOUTtekst
ABDIJ DUBBEL
tekst
STOUT

tekst
TRIPEL
tekst
TRIPEL
OPENINGSTIJDEN IN DE ZOMER( 1 april - 1 november)
Maandag t/m donderdag: 16.00 - 01.00 uur
Vrijdag: 16.00 - 01.30 uur
Zaterdag: 14.00 - 01.30 uur
Zondag: 14.00 - 01.00 uur

WIJN VAN DE MAAND AUGUSTUS / SEPTEMBER:
tekst
tekst
Iedere maand kiest Frank een van zijn favoriete wijnen uit als WIJN VAN DE MAAND.
De wijnen zijn zowel als glas of als fles te bestellen.
Puerta Adalia is een droge witte wijn uit de Rueda, Castilië-Léon, Spanje.
Deze wijn is sprankelend van kleur, met een lichtgroene tint. De geur is expressief met elementen van wit fruit (appel en peer). De smaak is geconcentreerd met een zachte aanzet en frisse zuren. Het slot wordt gekenmerkt door een licht bittertje.
Alcohol: 13.0%.

VARENDE BIERPROEVERIJEN 2015
CANAL BOAT BEER-TASTINGS 2015

De Paas organiseert varende bierproeverijen voor minimaal 8, maximaal 32 personen.
De rondvaart duurt 1½ uur. U krijgt uitleg van een gids over de historie van de Haagse grachten en zijn gebouwen. Verder krijgt U uitleg over het brouwen van bier, biertypes, het brouwproces. We zullen U 4 uitstekende bieren laten proeven en tevens krijgt U een lekker hapje bij het bier aangeboden. U kunt deze vaarten bijvoorbeeld met Uw bedrijf, familie of vriendengroep houden. Reserveringen kunt U iedere dinsdagmiddag doen via het telefoonnummer van De Paas, vraag naar Paul. Houdt U er rekening mee dat reserveringen minimaal 1 maand van tevoren moeten worden gemaakt, betalingen 1 week van tevoren! Plezier gegarandeerd...
(Druk Ctrl. R om de foto's aan de rechterkant te verversen!)
tekst


De Paas organizes canal boat beer-tastings for minimum 8, maximum 32 persons.
The round trip takes 1½ hours. Explanation by a guide of the history of The Hague's canals and buildings, explanation of the brewing process, beer-types and of course, the tasting of 4 excellent beers. A tasty snack is included. You could make reservations for your company, family or friends. Contact us every Tuesday-afternoon via our phone, ask for Paul. Mind you, reservations have to be made at least 1 month in advance, payments 1 week in advance! Guaranteed fun...
(Press Ctrl. R to refresh the images at the right side of this page!)

BIER- EN WIJNPROEVERIJEN
De Paas kan voor U bier- of wijnproeverijen organiseren, bij ons of op Uw eigen locatie!
BIERPROEVERIJEN:
In het café kunnen wij tot maximaal 14 personen een bierproeverij herbergen, dit i.v.m. de beperkte beschikbare koelruimte van het bier. Voor grotere groepen tot maximaal 25 personen hebben wij een ander arrangement. Wij stellen het echter wél op prijs dit minimaal 1 maand van tevoren kenbaar te maken. Voor bierproeverijen vraag naar Paul.
tekstteksttekstteksttekstWIJNPROEVERIJEN:
Voor wijnproeverijen geldt hetzelfde als bovenstaande, met dien verstande dat men moet vragen naar Frank!
tekstteksttekstteksttekst

adres ij-zatte.jpg prael-willeke.jpg labyrinth.jpg bier-eerst.jpg p8.jpg saense-stout.jpg 56.jpg beer-all-a-man-needs.jpg two-chefs-dirty-katarina.jpg ramses3.jpg colorado.jpg prael-johnny-alt.jpg beerwillchange.jpg arn-bokkige-arn.jpg b7.jpg 121.jpg la-trappe-dubbel2.jpg belgoo-luppoo.jpg 55d.jpg Gordon-Halloween-300.jpg anderson-valley-winter-sols.jpg 70.jpg gazelle1.jpg paaslogo-voor-ton2.jpg 40.jpg