logo
paas archief

KOMENDE EVENEMENTEN


NU OP TAP / NOW ON DRAUGHT / A LA PRESSION / AUF FASS:
tekst
FRIEND FINDER
(Jopen en Crescent Moon)
Friend Finder is een frisse tripel gebrouwen met de traditionele brouwgranen haver en rogge. Het bier heeft een volle smaak met fruitige tonen door de toevoeging van abrikozen en fruitige hopsoorten. Deze Collab is met Chris Bettini van The Crescent Moon (Omaha) en Timothy Wareman van MoreBeer gebrouwen.
Alcohol: 9.0%.

tekst
MANEBLUSSER (Brouwerij Het Anker, Mechelen)
Maneblusser is het lichtblonde Mechels stadsbier dat wordt gebrouwen voor alle ‘Maneblussers’ ter wereld: zij die houden van gezelligheid, feest en lekker bier.
Dit speciaalbier heeft een uitgesproken fris karakter, met voldoende pit om met volle teugen van te genieten. De fijne afdronk en vleugje citrus aroma zorgen voor een feestelijk frisse smaak!
Alcohol: 5.8%.

tekst
tekst
CARACTERE ROUGE
(Brouwerij Rodenbach, Roeselare)
Caractere Rouge werd in 2011 ontwikkeld in samenwerking met chef-kok Viki Geunes. Dit exclusieve bier van gemengde gisting ontstaat door een 6-maanden durende gistende maceratie (inweking) van krieken, frambozen en veenbessen op bier dat zelf al een rijping van 2 jaar heeft ondergaan op eiken foeders. Caractere Rouge is vineus met een zeer complexe, fruitige neus van framboos en kriek in combinatie met toetsen van hout en karamel. De ondertoon bevat het aroma van viooltjes, leder en lichte tabak. Zijn smaak is eerder zuur, maar van een bijzondere puurheid. Met zijn lange, zuivere afdronk en zijn unieke combinatie van delicaatheid en kracht doet Caractere Rouge denken aan een frisse Bourgogne wijn. Dit edele bier is uniek en nu exclusief op fust verkrijgbaar bij de A.B.T. cafés.
Alcohol: 7.0%.
tekst
ST. PETERS CREAM STOUT
(St. Peter, South Elmham, Suffolk)
St. Peters Cream Stout wordt gemaakt met de hopsoorten Fuggles en Challenger plus een blend van 5 lokale mouten. Het is donker, aromatisch en heeft een sterke donkere chocolade-smaak met een bitterzoete nasmaak. Het bier heeft vele internationale bierprijzen gewonnen.
Alcohol: 6.5%.

FLESBIER VAN DEZE WEEK / BOTTLE OF THIS WEEK:tekst
MAXIMUS VIOLANTE (De Meern)
Dit amber bier is lekker fris door het gebruik van curacao-schillen en koriander en gaat perfect samen met de eerste zonnestralen van de lente.
Alcohol: 6.0%.TIJDELIJKE FLESBIEREN / TEMPORARY BOTTLED BEERS:tekst
tekst
tekst
tekst
tekst
tekst
tekst
tekst
tekst
tekst
tekst
tekstVERWACHT OP TAP / EXPECTED ON DRAUGHT:
tekst
tekst
tekst
tekst
tekst
tekst
tekst
tekst
tekst
tekst
tekst

OPENINGSTIJDEN IN DE ZOMER( 1 april - 1 november)
Maandag t/m donderdag: 15.00 - 01.00 uur
Vrijdag: 15.00 - 01.30 uur
Zaterdag: 14.00 - 01.30 uur
Zondag: 14.00 - 01.00 uur

WIJN VAN DE MAAND / WINE OF THE MONTH:
tekst
Iedere maand kiest Frank een van zijn favoriete wijnen uit als WIJN VAN DE MAAND.
De wijnen zijn zowel als glas of als fles te bestellen.

VARENDE BIERPROEVERIJEN 2015
CANAL BOAT BEER-TASTINGS 2015

De Paas organiseert varende bierproeverijen voor minimaal 8, maximaal 32 personen.
De rondvaart duurt 1½ uur. U krijgt uitleg van een gids over de historie van de Haagse grachten en zijn gebouwen. Verder krijgt U uitleg over het brouwen van bier, biertypes, het brouwproces. We zullen U 4 uitstekende bieren laten proeven en tevens krijgt U een lekker hapje bij het bier aangeboden. U kunt deze vaarten bijvoorbeeld met Uw bedrijf, familie of vriendengroep houden. Reserveringen kunt U iedere dinsdagmiddag doen via het telefoonnummer van De Paas, vraag naar Paul. Houdt U er rekening mee dat reserveringen minimaal 1 maand van tevoren moeten worden gemaakt, betalingen 1 week van tevoren! Plezier gegarandeerd...
(Druk Ctrl. R om de foto's aan de rechterkant te verversen!)
tekst


De Paas organizes canal boat beer-tastings for minimum 8, maximum 32 persons.
The round trip takes 1½ hours. Explanation by a guide of the history of The Hague's canals and buildings, explanation of the brewing process, beer-types and of course, the tasting of 4 excellent beers. A tasty snack is included. You could make reservations for your company, family or friends. Contact us every Tuesday-afternoon via our phone, ask for Paul. Mind you, reservations have to be made at least 1 month in advance, payments 1 week in advance! Guaranteed fun...
(Press Ctrl. R to refresh the images at the right side of this page!)

BIER- EN WIJNPROEVERIJEN
De Paas kan voor U bier- of wijnproeverijen organiseren, bij ons of op Uw eigen locatie!
BIERPROEVERIJEN:
In het café kunnen wij tot maximaal 14 personen een bierproeverij herbergen, dit i.v.m. de beperkte beschikbare koelruimte van het bier. Voor grotere groepen tot maximaal 25 personen hebben wij een ander arrangement. Wij stellen het echter wél op prijs dit minimaal 1 maand van tevoren kenbaar te maken. Voor bierproeverijen vraag naar Paul.
tekstteksttekstteksttekstWIJNPROEVERIJEN:
Voor wijnproeverijen geldt hetzelfde als bovenstaande, met dien verstande dat men moet vragen naar Frank!
tekstteksttekstteksttekst

adres ij-flamingo.jpg doppel.jpg BIERPULKRANS.jpg kili.jpg duits-en-lauret-dubbelbock.jpg bier-bewusst-geniessen.jpg biervaart74.jpg kwartje-ref5resh.jpg gd18.jpg biervandemaand.jpg bieristderbeweis.jpg amst.jpg hurra.jpg meantime-pacific-pale-ale.jpg beer-baby.jpg gd16.jpg chimay-logo.jpg heidenpeters.jpg fegley.jpg frankendael-uberweizen.jpg 4.jpg indigo.jpg 50.jpg 48.jpg gd2.jpg