logo
paas archief

KOMENDE EVENEMENTEN


NU OP TAP / NOW ON DRAUGHT / A LA PRESSION / AUF FASS:
tekst
LA TRAPPE ISIDOR (O.L.V. van Koningshoeven, Berkel-Enschot)
Isid'or is vernoemd naar broeder Isidorus, de eerste brouwer van abdij O.L.V. van Koningshoeven. In eerste instantie werd dit jubileumbier gebrouwen ter gelegenheid van het 125-jarige bestaan van de Trappistenbrouwerij in 2009. Isid'or werd echter zo goed ontvangen dat abt Bernardus heeft besloten om dit Trappistenbier in het vaste assortiment op te nemen. Dit lichtzoetig amberbier met karamelnoten is ongefilterd, vol en zachtbitter van smaak en heeft een fruitige afdronk.
Alcohol: 7.5%.

tekst
BRIXTON PORTER (Brewdog, Ellon, Aberdeenshire, Schotland)
Brewdog Brixton Porter is een recept gemaakt voor de opening van de Brewdog Pub in Brixton, tevens de plaats waar de Porter-stijl ooit is uitgevonden. Het is een robuuste, doch doordrinkbare porter geworden met een heerlijke chocolade-achtige smaak.
Alcohol: 5.0%.
tekst
KAPITTEL WINTERBIER (Brouwerij Van Eecke, Watou)
Kapittel Winter is een donker bier waarin smaken van morellen (zure kersen), komijn, koriander, zoethout en donkere chocolade zijn terug te vinden.Deze kan gewoon ook in de lente!
Alcohol: 7.5%.

FLESBIER VAN DEZE WEEK / THIS WEEK'S BOTTLE:tekst IJ CIEL BLEU IPA (Brouwerij 't IJ, Amsterdam)
Samen met de chefkoks Onno Kokmeijer en Arjan Speelman van restaurant Ciel Bleu heeft de brouwerij deze enorm smaakvolle IPA ontwikkeld. De dry-hop met Waimea en Citra hop geven het bier een bloemig, frisbitter karakter en de toevoeging van kaffir lime zorgt voor enkele tropische tonen. De goudblonde kleur maakt de Ciel Bleu IPA af tot een onweerstaanbaar bier.
Alcohol: 7.0%.

TIJDELIJKE FLESBIEREN / TEMPORARY BOTTLED BEERS:tekst
tekstteksttekst
teksttekst


tekstteksttekst

teksttekst
VERWACHT OP TAP MAART / APRIL:
EXPECTED ON DRAUGHT MARCH / APRIL:
tekst
BREWDOG INDIA PALE WEIZEN (Collaboration met Weihenstephan)tekst
IJ COLUMBUS
tekst
ROGUE YELLOW SNOW IPAVERWACHTE "FLESBIEREN VAN DE WEEK":tekst
SAENSE STOUT (Brouwerij Breugem, Zaandijk)
Saense Stout is een donker en volmoutig bier met een sterk gebrande
en geroosterde smaak. Dit bier mixt een fruitige met een aardse smaak,
met een volle en ronde afdronk, welke lichtjes blijft hangen in de mond.
Alcohol: 7.4%.

OPENINGSTIJDEN IN DE WINTER( 1 november - 1 april)
Maandag t/m donderdag: 16.00 - 01.00 uur
Vrijdag: 16.00 - 01.30 uur
Zaterdag: 15.00 - 01.30 uur
Zondag: 15.00 - 01.00 uur

WIJN VAN DE MAAND AUGUSTUS / SEPTEMBER:
tekst
tekst
Iedere maand kiest Frank een van zijn favoriete wijnen uit als WIJN VAN DE MAAND.
De wijnen zijn zowel als glas of als fles te bestellen.
Puerta Adalia is een droge witte wijn uit de Rueda, Castilië-Léon, Spanje.
Deze wijn is sprankelend van kleur, met een lichtgroene tint. De geur is expressief met elementen van wit fruit (appel en peer). De smaak is geconcentreerd met een zachte aanzet en frisse zuren. Het slot wordt gekenmerkt door een licht bittertje.
Alcohol: 13.0%.

VARENDE BIERPROEVERIJEN 2015
CANAL BOAT BEER-TASTINGS 2015

De Paas organiseert varende bierproeverijen voor minimaal 8, maximaal 32 personen.
De rondvaart duurt 1½ uur. U krijgt uitleg van een gids over de historie van de Haagse grachten en zijn gebouwen. Verder krijgt U uitleg over het brouwen van bier, biertypes, het brouwproces. We zullen U 4 uitstekende bieren laten proeven en tevens krijgt U een lekker hapje bij het bier aangeboden. U kunt deze vaarten bijvoorbeeld met Uw bedrijf, familie of vriendengroep houden. Reserveringen kunt U iedere dinsdagmiddag doen via het telefoonnummer van De Paas, vraag naar Paul. Houdt U er rekening mee dat reserveringen minimaal 1 maand van tevoren moeten worden gemaakt, betalingen 1 week van tevoren! Plezier gegarandeerd...
(Druk Ctrl. R om de foto's aan de rechterkant te verversen!)
tekst


De Paas organizes canal boat beer-tastings for minimum 8, maximum 32 persons.
The round trip takes 1½ hours. Explanation by a guide of the history of The Hague's canals and buildings, explanation of the brewing process, beer-types and of course, the tasting of 4 excellent beers. A tasty snack is included. You could make reservations for your company, family or friends. Contact us every Tuesday-afternoon via our phone, ask for Paul. Mind you, reservations have to be made at least 1 month in advance, payments 1 week in advance! Guaranteed fun...
(Press Ctrl. R to refresh the images at the right side of this page!)

BIER- EN WIJNPROEVERIJEN
De Paas kan voor U bier- of wijnproeverijen organiseren, bij ons of op Uw eigen locatie!
BIERPROEVERIJEN:
In het café kunnen wij tot maximaal 14 personen een bierproeverij herbergen, dit i.v.m. de beperkte beschikbare koelruimte van het bier. Voor grotere groepen tot maximaal 25 personen hebben wij een ander arrangement. Wij stellen het echter wél op prijs dit minimaal 1 maand van tevoren kenbaar te maken. Voor bierproeverijen vraag naar Paul.
tekstteksttekstteksttekstWIJNPROEVERIJEN:
Voor wijnproeverijen geldt hetzelfde als bovenstaande, met dien verstande dat men moet vragen naar Frank!
tekstteksttekstteksttekst

adres mik6.jpg Westvleteren-viltje-oud-1.jpg 37.jpg beersex.jpg Stone-Farking-Wheaton.jpg fegley.jpg 31.jpg maximus-stout-6.jpg uiltje-ipa.jpg il.jpg Flierefluiter.jpg rehab.jpg gd14.jpg 39.jpg gulpener-dort-oud-etiket.jpg maximus-bock-7.jpg cantillon.jpg beer-free-tomorrow2.jpg 00765-2T.jpg gd13.jpg homer_birra_0412_d.jpg bieristgut.jpg mean2.jpg uiltje-ransuil.jpg craft2.jpg