logo
paas archief

KOMENDE EVENEMENTEN


NU OP TAP / NOW ON DRAUGHT / A LA PRESSION / AUF FASS:
tekst
VICARIS WINTER 2014 (Brouwerij Dilewyns, Dendermonde)
Stevig diepbruin bier met tonen van lichtgebrande mout en een hint van chocolade. Vicaris Winter 2014 heeft een zachte, lichtbittere afdronk.
Alcohol: 10.0%.
tekst
MOINETTE BRUNE (Brasserie Dupont, Tourpes)
Moinette Brune is een bier van hoge vergisting. Sinds de creatie in 1986 kent dit bier meer en meer succes. Een mengeling van 4 speciale mouten geeft het zijn ietwat ongebruikelijke kleur, licht donkerbruin tot zelfs rossig met vuurrode tinten. Het zijn vooral de aroma’s van hop en mout die de dominerende smaak bepalen. Een zachte bitterheid combineert de Moinette Brune met een licht fruitige smaak.
Alcohol : 8.5%.tekst
SAENSE TRIPEL (Brouwerij Breugems, Zaandijk)
Seanse Tripel is een goudgeel bovengistend bier. Vol met aroma's van tropisch fruit en een heerlijke frisse citrus!
Een heerlijke Nederlandse tripel met een Seanse twist dus net even anders dan een traditionele tripel. Maar pas op hij drinkt wel heel makkelijk door!
Alcohol: 8.0%.
tekst
KAPITTEL PRIOR (Brouwerij Van Eecke, Watou)
Kapittel Prior is een donker bier,met zorgzaam respect voor de oude brouwtraditie van de abdijbieren gebrouwen. Een volmondig bier, licht bitterzoet van smaak.
Alcohol: 9.0%. vol%
FLESBIER(EN) VAN DEZE WEEK / BOTTLE(S) OF THIS WEEK:tekst
LAHNSTEINER SCHNEE-BOCK (Lahnsteiner Brauerei, Lahnstein)
Lahnsteiner Schneebock was in eerste instantie bedoeld als Eisbock-bier, door productie technische redenen was het niet mogelijk hieraan te voldoen en werd de naam 'Eis' vervangen door 'Schnee'. In Duitsland is het bier het hele seizoen te krijgen, maar met name in de winter is het zeer in trek.
Alcohol: 7.6%.tekst
TROUBADOUR MAGMA (Brouwerij "The Musketeers", Ursel)
Troubadour Magma is een amberkleurig bier met het kruidig en bitter karakter van een Amerikaanse India Pale Ale, maar verzacht met de smaak van een Belgische Tripel. Geniet van de explosie van fruitige geuren afkomstig van de dry-hopping.
Alcohol: 9.0%.

VERWACHT OP TAP DECEMBER:
EXPECTED ON DRAUGHT DECEMBER:tekst
ZEEZUIPER (Scheldebrouwerij, Meer)
In deze goudblonde en moutige tripel komen uiteenlopende smaken in harmonie bijeen en doen dit bier tot grote hoogte stijgen. Fris droog tot licht zoet, met subtiele tonen koriander, de geur van geel fruit en een uitgebalanceerde hopbitterheid zoals het een echte tripel betaamt.
Alcohol: 8.0%.
tekst
PAMPUS DARK HOPS
Dark Hops is een schitterend bier dat voort is gekomen uit een samenwerking tussen Bierbrouwerij de Eem en Brouwerij Pampus. Dark Hops is een Black IPA en verenigt de hop van een IPA met de koffie en chocoladesmaken van een Porter. Het is een mooi evenwichtig bier geworden met een breed smaakpallet. Helaas is dit bier slechts in beperkt oplage gebrouwen, wees er dus snel bij!
Alcohol: 8.0%.VERWACHTE "FLESBIEREN VAN DE WEEK":
tekst
BROOKLYN IPA (Brooklyn Brewery, New York)
Brooklyn IPA is traditioneel ge-dryhopped bier met het aroma van hop, citroengras, dennenappel en citrustonen. Het heeft een fijn hopeinde in de nasmaak.
Alcohol: 6.9%.tekst
ROGUE SANTA'S PRIVATE RESERVE (Newport, Oregon)
Santa's Private Reserve is een dubbelgehopte red ale met een geroosterde moutsmaak en een zweem van dennenhout.
Alcohol: 6.0%.


tekst ANCHOR BIG LEAF (Anchor Brewing, San Francisco)
Anchor Big Leaf is een uitgebalanceerde Amerikaanse Red Ale. Het is moutig en heeft een koperen kleur door een combinatie van twee caramelmouten, een bleke moutsoort en een beetje maple syrup. Verder wordt er Nelson Sauvin en Citra in verwerkt en voor de dry-hopping Cascade.
Alcohol: 6.0%.tekst
LE FORT BRUIN (Brouwerij Bockor, Bellegem)
Le Fort heeft een kastanjebruine kleur, met en lichtbruine, compact en romig schuim. LeFort heeft een zachte en ronde smaak met een lichte moutbitterheid. Er zijn fruitige tonen in verwerkt van banaan, donker fruit en rozijnen.
Alcohol: 8.5%.tekst
DIRTY KATARINA (Two Chefs Brewing, Amsterdam)
Ga lekker zitten, neem een glas en schenk deze Imperial Russian Stout in. Het is een diepdonker, "geroosterd" bier om de dag eens fijn mee te eindigen!
Alcohol: 10.5%.tekst
ROGUE OREGASMIC ALE (Rogue Brewery, Newport, Oregon)
Alle ingredienten van de Farms OREgasmic Ale komen uit de staat Oregon. De smaak is behoorlijk bitter, die niet wordt afgeschermd door caramel of zoetigheid wat je bij een IPA vaak hebt. Zeker de moeite waard!
Alcohol: 6.0%.tekst
SAENSE STOUT (Brouwerij Breugem, Zaandijk)
Saense Stout is een donker en volmoutig bier met een sterk gebrande
en geroosterde smaak. Dit bier mixt een fruitige met een aardse smaak,
met een volle en ronde afdronk, welke lichtjes blijft hangen in de mond.
Alcohol: 7.4%.tekst
SAENSE IPA (Brouwerij Breugem, Zaandijk)
Seanse IPA een mooi gehopt bier dat zich kenmerkt door zijn
hoppigheid en een fruitig aroma. De IPA bieren zijn erg populair onder de echte biergenieters. Eigenwijs en zelf een beetje koppig te noemen, kortom echt Zaans zou je zeggen.
Alcohol: 6.2%.

OPENINGSTIJDEN IN DE WINTER( 1 november - 1 april)
Maandag t/m donderdag: 16.00 - 01.00 uur
Vrijdag: 16.00 - 01.30 uur
Zaterdag: 15.00 - 01.30 uur
Zondag: 15.00 - 01.00 uur

WIJN VAN DE MAAND AUGUSTUS / SEPTEMBER:
tekst
tekst
Iedere maand kiest Frank een van zijn favoriete wijnen uit als WIJN VAN DE MAAND.
De wijnen zijn zowel als glas of als fles te bestellen.
Puerta Adalia is een droge witte wijn uit de Rueda, Castilië-Léon, Spanje.
Deze wijn is sprankelend van kleur, met een lichtgroene tint. De geur is expressief met elementen van wit fruit (appel en peer). De smaak is geconcentreerd met een zachte aanzet en frisse zuren. Het slot wordt gekenmerkt door een licht bittertje.
Alcohol: 13.0%.

VARENDE BIERPROEVERIJEN 2013
CANAL BOAT BEER-TASTINGS 2013

De Paas organiseert varende bierproeverijen voor minimaal 8, maximaal 32 personen.
De rondvaart duurt 1½ uur. U krijgt uitleg van een gids over de historie van de Haagse grachten en zijn gebouwen. Verder krijgt U uitleg over het brouwen van bier, biertypes, het brouwproces. We zullen U 4 uitstekende bieren laten proeven en tevens krijgt U een lekker hapje bij het bier aangeboden. U kunt deze vaarten bijvoorbeeld met Uw bedrijf, familie of vriendengroep houden. Reserveringen kunt U iedere dinsdagmiddag doen via het telefoonnummer van De Paas, vraag naar Paul. Houdt U er rekening mee dat reserveringen minimaal 1 maand van tevoren moeten worden gemaakt, betalingen 1 week van tevoren! Plezier gegarandeerd...
(Druk Ctrl. R om de foto's aan de rechterkant te verversen!)
tekst


De Paas organizes canal boat beer-tastings for minimum 8, maximum 32 persons.
The round trip takes 1½ hours. Explanation by a guide of the history of The Hague's canals and buildings, explanation of the brewing process, beer-types and of course, the tasting of 4 excellent beers. A tasty snack is included. You could make reservations for your company, family or friends. Contact us every Tuesday-afternoon via our phone, ask for Paul. Mind you, reservations have to be made at least 1 month in advance, payments 1 week in advance! Guaranteed fun...
(Press Ctrl. R to refresh the images at the right side of this page!)

BIER- EN WIJNPROEVERIJEN
De Paas kan voor U bier- of wijnproeverijen organiseren, bij ons of op Uw eigen locatie!
BIERPROEVERIJEN:
In het café kunnen wij tot maximaal 14 personen een bierproeverij herbergen, dit i.v.m. de beperkte beschikbare koelruimte van het bier. Voor grotere groepen tot maximaal 25 personen hebben wij een ander arrangement. Wij stellen het echter wél op prijs dit minimaal 1 maand van tevoren kenbaar te maken. Voor bierproeverijen vraag naar Paul.
tekstteksttekstteksttekstWIJNPROEVERIJEN:
Voor wijnproeverijen geldt hetzelfde als bovenstaande, met dien verstande dat men moet vragen naar Frank!
tekstteksttekstteksttekst

adres dupont-saison-dupont.jpg 27.jpg beerfriend.jpg biervaart25.jpg biervaart84.jpg biervaart48.jpg bersalis-kadet.jpg vaatje2.jpg biervaart81.jpg bierisbest.jpg p5.jpg biervaart17.jpg texels-tripel.jpg 67.jpg biervandemaand.jpg 8.jpg 17.jpg biervaart40.jpg biervaart23.jpg j25.jpg 5.jpg biervaart57.jpg 43.jpg bier-eerst.jpg biervaart34.jpg