logo
paas archief

KOMENDE EVENEMENTEN


NU OP TAP / NOW ON DRAUGHT:
tekst
EMELISSE IMPERIAL DOPPELBOCK (Brij. Emelisse, Kamperland)
Dit zeer zware bockbier is donkerrood van kleur en heeft een mooie, net geen witte schuimkraag. Tonen van caramel en chocolade zijn te herkennen.
Alcohol: 11.0%.


tekst
PAMPUS NAECKT VOOR PAMPUS (Brouwerij Pampus, Amsterdam)
Dit bier is van het type Saison. Dit amberkleurige bier heeft veel citrussmaken, is fruitig met een licht bitterje.
Alcohol: 6.8%.


tekst
IMMERZ ALE (Brouwerij De Prael, Amsterdam)
Maarten Immerzeel uit Wageningen won vorig jaar de ABT Bierproef Finale. Hierna mocht hij samen met Brouwerij de Prael een bier naar zijn voorliefde maken. Het is een Double IPA geworden. Een bier met veel body, veel alcohol en veel smaak.
Alcohol: 9.0%.

tekst
JACOBATOR DOPPELBOCK 2 JAAR GERIJPT (Familienbrauerei Jacob, Bodenwöhr)
Deze Doppelbock heeft twee jaar gerijpt, Het is een zeer mild bier met in dit geval een héél fijn zoetje!
Alcohol: 7.5 % Vol.

FLESBIERTJE VAN DEZE WEEK / BOTTLE OF THIS WEEK:tekst
UILSKUIKEN (Brouwerij Het Uiltje, Haarlem)
Uilskuiken is een session IPA, d.w.z. weinig alcohol maar volgepropt met Nelson Sauvin!!!
Alcohol: 3.4%.

VERWACHT OP TAP NOVEMBER:
EXPECTED ON DRAUGHT NOVEMBER:
tekst
AYINGER CELEBRATOR

tekst
TEXELS STORMBOCKVERWACHTE "FLESBIEREN VAN DE WEEK":
tekst
BROOKLYN IPA (Brooklyn Brewery, New York)
Brooklyn IPA is traditioneel ge-dryhopped bier met het aroma van hop, citroengras, dennenappel en citrustonen. Het heeft een fijn hopeinde in de nasmaak.
Alcohol: 6.9%.tekst
BROOKLYN LAGER (Brooklyn Brewery, New York)
Vandaag de dag is Brooklyn Lager dé hit van Brooklyn Brewery en is dit bier uitgegroeid tot één van de favorieten van de inwoners van New York. Dit bier is ambachtelijk gebrouwen van het fijnste Duitse twee-rij gerstemout en is amberkleurig. Het bier heeft een krachtige moutsmaak, ondersteund door een frisse bitterheid en een bloemig hoparoma. De slok eindigt met een lichte karamelsmaak. De aromatische kwaliteiten van het bier zijn het resultaat van de zogenaamde ‘dry-hopping’ techniek; een eeuwenoude traditie waarbij in het bier verse hop wordt geweekt tijdens een koude rijping. Alcohol: 5,2%l.
tekst
LE FORT BRUIN (Brouwerij Bockor, Bellegem)
Le Fort heeft een kastanjebruine kleur, met en lichtbruine, compact en romig schuim. LeFort heeft een zachte en ronde smaak met een lichte moutbitterheid. Er zijn fruitige tonen in verwerkt van banaan, donker fruit en rozijnen.
Alcohol: 8.5%.tekst
DIRTY KATARINA (Two Chefs Brewing, Amsterdam)
Ga lekker zitten, neem een glas en schenk deze Imperial Russian Stout in. Het is een diepdonker, "geroosterd" bier om de dag eens fijn mee te eindigen!
Alcohol: 10.5%.

OPENINGSTIJDEN IN DE WINTER( 1 november - 1 april)
Maandag t/m donderdag: 16.00 - 01.00 uur
Vrijdag: 16.00 - 01.30 uur
Zaterdag: 15.00 - 01.30 uur
Zondag: 15.00 - 01.00 uur

WIJN VAN DE MAAND AUGUSTUS / SEPTEMBER:
tekst
tekst
Iedere maand kiest Frank een van zijn favoriete wijnen uit als WIJN VAN DE MAAND.
De wijnen zijn zowel als glas of als fles te bestellen.
Puerta Adalia is een droge witte wijn uit de Rueda, Castilië-Léon, Spanje.
Deze wijn is sprankelend van kleur, met een lichtgroene tint. De geur is expressief met elementen van wit fruit (appel en peer). De smaak is geconcentreerd met een zachte aanzet en frisse zuren. Het slot wordt gekenmerkt door een licht bittertje.
Alcohol: 13.0%.

VARENDE BIERPROEVERIJEN 2013
CANAL BOAT BEER-TASTINGS 2013

De Paas organiseert varende bierproeverijen voor minimaal 8, maximaal 32 personen.
De rondvaart duurt 1½ uur. U krijgt uitleg van een gids over de historie van de Haagse grachten en zijn gebouwen. Verder krijgt U uitleg over het brouwen van bier, biertypes, het brouwproces. We zullen U 4 uitstekende bieren laten proeven en tevens krijgt U een lekker hapje bij het bier aangeboden. U kunt deze vaarten bijvoorbeeld met Uw bedrijf, familie of vriendengroep houden. Reserveringen kunt U iedere dinsdagmiddag doen via het telefoonnummer van De Paas, vraag naar Paul. Houdt U er rekening mee dat reserveringen minimaal 1 maand van tevoren moeten worden gemaakt, betalingen 1 week van tevoren! Plezier gegarandeerd...
(Druk Ctrl. R om de foto's aan de rechterkant te verversen!)
tekst


De Paas organizes canal boat beer-tastings for minimum 8, maximum 32 persons.
The round trip takes 1½ hours. Explanation by a guide of the history of The Hague's canals and buildings, explanation of the brewing process, beer-types and of course, the tasting of 4 excellent beers. A tasty snack is included. You could make reservations for your company, family or friends. Contact us every Tuesday-afternoon via our phone, ask for Paul. Mind you, reservations have to be made at least 1 month in advance, payments 1 week in advance! Guaranteed fun...
(Press Ctrl. R to refresh the images at the right side of this page!)

BIER- EN WIJNPROEVERIJEN
De Paas kan voor U bier- of wijnproeverijen organiseren, bij ons of op Uw eigen locatie!
BIERPROEVERIJEN:
In het café kunnen wij tot maximaal 14 personen een bierproeverij herbergen, dit i.v.m. de beperkte beschikbare koelruimte van het bier. Voor grotere groepen tot maximaal 25 personen hebben wij een ander arrangement. Wij stellen het echter wél op prijs dit minimaal 1 maand van tevoren kenbaar te maken. Voor bierproeverijen vraag naar Paul.
tekstteksttekstteksttekstWIJNPROEVERIJEN:
Voor wijnproeverijen geldt hetzelfde als bovenstaande, met dien verstande dat men moet vragen naar Frank!
tekstteksttekstteksttekst

adres j22.jpg 19.jpg biervaart4.jpg vaatje2.jpg biervaart58.jpg biervaart29.jpg 73.jpg 57.jpg biervaart95.jpg biervaart75.jpg biervaart20.jpg p3.jpg lf6.jpg 72.jpg vaatje3.jpg 15.jpg biervaart51.jpg Bezig-Paesje-Jubileum.jpg 65.jpg biervaart73.jpg homer.jpg 76.jpg brooklyn-lager.jpg paas4.jpg biervaart26.jpg