logo
paas archief

KOMENDE EVENEMENTEN


NU OP TAP / NOW ON DRAUGHT / A LA PRESSION / AUF FASS:
tekst
TEXELS STORMBOCK
Texels Stormbock is het zwaarste speciaalbier van Texels. Zoals een novemberstorm over het eiland Texel raast, geeft deze ‘gerstewijn’ een krachtige en tomeloze smaaksensatie. Texels Stormbock heeft een donkere, robijnrode kleur door de geroosterde mout. Een speciaalbier voor de ware liefhebber.
Alcohol: 10.0%.

tekst
AYINGER CELEBRATOR (Privatbrauerei Aying, Aying)
Ayinger Celebrator is een krachtig, donker dubbelbock en is gebrouwen volgens het Reinheitsgebot. Het heeft een diepe, volle smaak met een complexe fruitigheid te danken aan de geroosterde mout. Dit geeft het bier een fluweelzacht karakter met een kenmerkend aroma en een licht rokerige droogheid in de afdronk.
Alcohol: 6.7%.

tekst
EMELISSE IMPERIAL DOPPELBOCK (Brij. Emelisse, Kamperland)
Dit zeer zware bockbier is donkerrood van kleur en heeft een mooie, net geen witte schuimkraag. Tonen van caramel en chocolade zijn te herkennen.
Alcohol: 11.0%.


tekst
IMMERZ ALE (Brouwerij De Prael, Amsterdam)
Maarten Immerzeel uit Wageningen won vorig jaar de ABT Bierproef Finale. Hierna mocht hij samen met Brouwerij de Prael een bier naar zijn voorliefde maken. Het is een Double IPA geworden. Een bier met veel body, veel alcohol en veel smaak.
Alcohol: 9.0%.FLESBIERTJE VAN DEZE WEEK / BOTTLE OF THIS WEEK:


tekst
WIPERS TIMES 14 (Brouwerij Kazematten, Ieper)
Dit is het eerste bier van deze nieuwe brouwerij en het is een prettige, typisch Belgische ale geworden. Licht kruidig, verfrissende citrus geur/smaak en gemiddeld moutig en zoetig. De Wipers Times was de krant die de Britse soldaten in de Eerste Wereldoorlog uitbrachten.
Alcohol: 6.2%.

VERWACHT OP TAP NOVEMBER:
EXPECTED ON DRAUGHT NOVEMBER:tekst
PAMPUS DARK HOPS
Dark Hops is een schitterend bier dat voort is gekomen uit een samenwerking tussen Bierbrouwerij de Eem en Brouwerij Pampus. Dark Hops is een Black IPA en verenigt de hop van een IPA met de koffie en chocoladesmaken van een Porter. Het is een mooi evenwichtig bier geworden met een breed smaakpallet. Helaas is dit bier slechts in beperkt oplage gebrouwen, wees er dus snel bij!
Alcohol: 8.0%.
tekst
SAENSE TRIPEL (Brouwerij Breugems, Zaandijk)
Seanse Tripel is een goudgeel bovengistend bier. Vol met aroma's van tropisch fruit en een heerlijke frisse citrus!
Een heerlijke Nederlandse tripel met een Seanse twist dus net even anders dan een traditionele tripel. Maar pas op hij drinkt wel heel makkelijk door!
Alcohol: 8.0%.tekst
ST. BERNARDUS TRIPEL (Brouwerij St. Bernard, Watou)
St.Bernardus Tripel heeft een volle, satijnzachte schuimkraag en valt op door zijn uitgebalanceerde zachte en lange nasmaak. Door zijn discrete bitterheid zeer geschikt voor recepties of bij het aperitief.
Alcohol: 8.0%.VERWACHTE "FLESBIEREN VAN DE WEEK":tekst
BROOKLYN IPA (Brooklyn Brewery, New York)
Brooklyn IPA is traditioneel ge-dryhopped bier met het aroma van hop, citroengras, dennenappel en citrustonen. Het heeft een fijn hopeinde in de nasmaak.
Alcohol: 6.9%.tekst
BROOKLYN LAGER (Brooklyn Brewery, New York)
Vandaag de dag is Brooklyn Lager dé hit van Brooklyn Brewery en is dit bier uitgegroeid tot één van de favorieten van de inwoners van New York. Dit bier is ambachtelijk gebrouwen van het fijnste Duitse twee-rij gerstemout en is amberkleurig. Het bier heeft een krachtige moutsmaak, ondersteund door een frisse bitterheid en een bloemig hoparoma. De slok eindigt met een lichte karamelsmaak. De aromatische kwaliteiten van het bier zijn het resultaat van de zogenaamde ‘dry-hopping’ techniek; een eeuwenoude traditie waarbij in het bier verse hop wordt geweekt tijdens een koude rijping. Alcohol: 5,2%l.
tekst
LE FORT BRUIN (Brouwerij Bockor, Bellegem)
Le Fort heeft een kastanjebruine kleur, met en lichtbruine, compact en romig schuim. LeFort heeft een zachte en ronde smaak met een lichte moutbitterheid. Er zijn fruitige tonen in verwerkt van banaan, donker fruit en rozijnen.
Alcohol: 8.5%.tekst
DIRTY KATARINA (Two Chefs Brewing, Amsterdam)
Ga lekker zitten, neem een glas en schenk deze Imperial Russian Stout in. Het is een diepdonker, "geroosterd" bier om de dag eens fijn mee te eindigen!
Alcohol: 10.5%.

OPENINGSTIJDEN IN DE WINTER( 1 november - 1 april)
Maandag t/m donderdag: 16.00 - 01.00 uur
Vrijdag: 16.00 - 01.30 uur
Zaterdag: 15.00 - 01.30 uur
Zondag: 15.00 - 01.00 uur

WIJN VAN DE MAAND AUGUSTUS / SEPTEMBER:
tekst
tekst
Iedere maand kiest Frank een van zijn favoriete wijnen uit als WIJN VAN DE MAAND.
De wijnen zijn zowel als glas of als fles te bestellen.
Puerta Adalia is een droge witte wijn uit de Rueda, Castilië-Léon, Spanje.
Deze wijn is sprankelend van kleur, met een lichtgroene tint. De geur is expressief met elementen van wit fruit (appel en peer). De smaak is geconcentreerd met een zachte aanzet en frisse zuren. Het slot wordt gekenmerkt door een licht bittertje.
Alcohol: 13.0%.

VARENDE BIERPROEVERIJEN 2013
CANAL BOAT BEER-TASTINGS 2013

De Paas organiseert varende bierproeverijen voor minimaal 8, maximaal 32 personen.
De rondvaart duurt 1½ uur. U krijgt uitleg van een gids over de historie van de Haagse grachten en zijn gebouwen. Verder krijgt U uitleg over het brouwen van bier, biertypes, het brouwproces. We zullen U 4 uitstekende bieren laten proeven en tevens krijgt U een lekker hapje bij het bier aangeboden. U kunt deze vaarten bijvoorbeeld met Uw bedrijf, familie of vriendengroep houden. Reserveringen kunt U iedere dinsdagmiddag doen via het telefoonnummer van De Paas, vraag naar Paul. Houdt U er rekening mee dat reserveringen minimaal 1 maand van tevoren moeten worden gemaakt, betalingen 1 week van tevoren! Plezier gegarandeerd...
(Druk Ctrl. R om de foto's aan de rechterkant te verversen!)
tekst


De Paas organizes canal boat beer-tastings for minimum 8, maximum 32 persons.
The round trip takes 1½ hours. Explanation by a guide of the history of The Hague's canals and buildings, explanation of the brewing process, beer-types and of course, the tasting of 4 excellent beers. A tasty snack is included. You could make reservations for your company, family or friends. Contact us every Tuesday-afternoon via our phone, ask for Paul. Mind you, reservations have to be made at least 1 month in advance, payments 1 week in advance! Guaranteed fun...
(Press Ctrl. R to refresh the images at the right side of this page!)

BIER- EN WIJNPROEVERIJEN
De Paas kan voor U bier- of wijnproeverijen organiseren, bij ons of op Uw eigen locatie!
BIERPROEVERIJEN:
In het café kunnen wij tot maximaal 14 personen een bierproeverij herbergen, dit i.v.m. de beperkte beschikbare koelruimte van het bier. Voor grotere groepen tot maximaal 25 personen hebben wij een ander arrangement. Wij stellen het echter wél op prijs dit minimaal 1 maand van tevoren kenbaar te maken. Voor bierproeverijen vraag naar Paul.
tekstteksttekstteksttekstWIJNPROEVERIJEN:
Voor wijnproeverijen geldt hetzelfde als bovenstaande, met dien verstande dat men moet vragen naar Frank!
tekstteksttekstteksttekst

adres bootvaren1.jpg lf9.jpg 19.jpg 69.jpg j21.jpg biervaart35.jpg 16.jpg oyevaar.jpg biervaart49.jpg lf26.jpg biervaart59.jpg p9.jpg brooklyn-lager.jpg 8.jpg 18.jpg biervaart93.jpg 21.jpg lf22.jpg biervaart34.jpg biervaart5.jpg bockor-logo.jpg biervaart92.jpg bat-out-of-hell.jpg biervaart30.jpg biervaart72.jpg